Tartu tulevaisuuden oksaan!

Maanantaina 15.5. klo 17-20 Lapinlahden sairaalan auditoriossa , Lapinlahdentie 1, 00101 Helsinki avoin  Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin!-yhdessä osallisuusilta , virittelytilaisuus kaikille helsinkiläisille ja yhteisöille yhteistyössä Lapinlahden Lähteen kanssa.
Tilaisuuden tarkoituksena on innostaa ja herätellä yhteisöjä ja kaupunkilaisia osallistumaan kansallisen kaupunkipuiston perustamisselvitystyöhön. Työstämme myös yhdessä ehdotuksia osallistumisen ja vaikuttamisen tavoista kaupungin perustamisselvitystyötä helpottamaan.

OHJELMA JA AINEISTOT
17-17.20
KKP-historiaa ,tilaisuus alkaa tutustumisella tilaan viritettyyn kkp-tarinaan

17.20-17.30
Tilaisuuden avaus , tilannearvio Eeva Kuuluvainen ,KKPH!- liike

17.30
Mikä on perustamisselvitys ja miten se tehdään ? – Vinkkejä muista kkp-hankkeista, MMM Hanna Tajakan, Konsulttipalvelu Viher-arkki, kokoama Powerpoint-esitys, kysymyksiä ja keskustelua

18.15
Osallistuminen ja vaikuttaminen perustamisselvitystyöhön Yhteinen kommentointi ja ehdotusten teko. Yhteenveto kommenteista ja ehdotuksista.

19.15
Riikka Paloniemi,  ympäristöpolitiikan dosentti ja Viherrakenneryhmän ryhmäpäällikkö SYKE:ssä Ympäristöoikeudenmukaisuus ja kaupunkiluonto – lähiluonnon terveys ja hyvinvointivaikutukset

Keskustelua ja kysymyksiä

Klo 19.45 Loppuyhteenveto -tilaisuus päättyy

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin!-liike www.kaupunkipuisto.fi

Lapinlahden Lähde: https://www.facebook.com/events/422707764758097/