Valtuusto päättää kansallista kaupunkipuistoa koskevasta valtuustoaloitteesta marras-joulukuussa. Lautakunnat antavat lausunnon siitä 26.9. mennessä. Kaupunginkanslia on pyytänyt lausunnot kaupunginmuseon johtokunnalta, kaupunkisuunnittelulautakunnalta, kiinteistölautakunnalta, opetuslautakunnalta, yleisten töiden lautakunnalta ja ympäristölautakunnalta.

KKPH! päätti 10.8. kokouksessaan, että em. lautakuntia pyritään tapaamaan ennen lausunnon antamista. KKPH!:n jäsenet sopivat tapaamisen myös virastojen johdon kanssa lausunnon valmisteluvaiheessa. Kts. Kontaktointilista 10.8.2016, josta näet sovitut vastuuhenkilöt.

Lokakuun alussa valtuutettujen kanssa pyritään järjestämään KKPH!-tapaaminen, jossa vahvistetaan tietämystä kansallisen kaupunkipuiston perustamisesta ja Helsingin kansallisen kaupunkipuiston mahdollisuuksista. Kokouksessa luovutetaan KKPH!-kuntalaisaloite valtuutetuille.

Kokouksessa sovittiin myös, että kuntalaisaloitteen voi allekirjoittaa syyskuun loppuun asti. Sen jälkeen se luovutetaan valtuustolle. Viestintää asiasta lisätään sosiaalisessa mediassa ja tukijayhteisöjen kautta. Tavoitteena on saada runsaasti lisää allekirjoittajia. Nyt niitä on jo yli 5000.

Seuraava KKPH!:n kokous pidetaan maanantaina 29.8. klo 17.30 Rikhardinkadun kirjastossa. Tule mukaan loppukiriin! Haluathan olla mukana perustamassa Helsingin kansallista kaupunkipuistoa.