Eficode, Suomalainen ohjelmistoalan yritys, järjesti syksyllä 2017 sosiaalisessa mediassa äänestyksen, jossa kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin! -liike, valikoitui voittajaksi. Digital Product Builder tapahtumassa Korjaamolla, Eficoden yli 200 ammattilaisesta oli valikoitu 12 hengen ryhmä, joka rakensi uuden, sosiaalisen median palvelun. Seekall on Messengerin päälle rakennettu botti, joka ehdottaa hauskaa tekemistä, riippuen siitä missä olet, tai missä haluat sitä tehdä.

”Ajatuksena on se, että Helsinki on edistyksellinen kaupunki, mitä tulee sen suhteessa luontoon ja ekologiseen elämiseen. Tätä kerromme ulkomaalaisille ja jostain syystä he tulevat ottamaan mallia meistä. Tämä ainokainen elinympäristömme, ekologisen tasapainon galaktinen ihme; maapallo tarvitsee parempia toimia ylläpitääkseen elämää myös jatkossa. Yksittäiselle ihmiselle haaste tuntuu suurelta mutta jos pilkomme ne mikroteoiksi, niin voimme tehdä parempaa kaupunkiympäristöä.” 

 

Tähän haasteeseen Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin! -liike, on lähtenyt yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Me kiitämme Eficode Oy:tä, joka on tehnyt tämän merkittävän lahjoituksen, joka rakentaa uutta dialogia, kaupunkilaisten kanssa. Seekall haastaa meidät tekemään parempia tekoja ja auttaa meitä tunnistamaan, mitä haluamme säilyttää jälkipolville.

 

Hyvä kaupunkiaktiivi! Ehdota mikroekotekoa, Meillä on kansainvälinen yleisö joten ole hyvä ja kirjoita ehdotuksesi englanniksi. Tästä pääset täyttämään lomakkeen tiedot osoitteessa https://goo.gl/forms/PM0iDNEsXjYzKvS22.