Tässä ohjeet kaupunginosayhdistyksenne kannatuksen kirjaamiseksi

  1. Kaupunginosayhdistyksen puheenjohtajana laita sähköpostia hallituksellenne ja tiedustele esityksen puoltamista. Ette tarvitse hallituksen kokousta vaan hallituksen puheenjohtaja voi toimia yhdistyksensä puolesta mikäli katsoo että yhdistys on esitykselle myötämielinen.
  2. Kopioi alta teksti sähköpostiviestiin. Täytä yhdistyksenne nimi ja puheenjohtajan nimi – allekirjoitusta ei tarvita.
  3. Lähetä kannatus posti(at)kaupunkipuisto.fi meille.Lähetämme kannatukset suuremmissa erissä Helsingin kaupungin kirjaamoon ja päivitämme tietonne allekirjoittaneiden listaan.

Kiitos kannatuksestanne!

 

Kopioi alta teksti sähköpostin pohjaksi

ASIA : KANNATUKSEMME KAUPUNGINOSAYHDISTYSTEN ja MUIDEN ALLEKIRJOITTANEIDEN TEKEMÄÄN ESITYKSEEN KANSALLISEN KAUPUNKIPUISTON PERUSTAMISESTA HELSINKIIN

 

Joukko helsinkiläisiä kaupunginosayhdistyksiä sekä muita allekirjoittaneita ovat 27.2. 2015 päivätyssä yleiskaavaluonnosta koskevassa lausunnossa esittäneet ,että Helsingin kaupunki tekee selvityksen kansallisen kaupunkipuiston aluerajauksesta yhteistyössä asukasyhdistysten ja muiden allekirjoittaneiden kanssa sekä päätöksen kansallisen kaupunkipuiston perustamisesta Helsinkiin.

Esitystä on perusteltu lausunnossa  ja seikkaperäisemmin osoitteessa  https://kaupunkipuisto.fi.

Katsomme ,että myös Helsingissä on perusteet maankäyttö- ja rakennuslain 9 luvussa (MRL 68-71§) säännellyn Kansallisen kaupunkipuiston perustamiselle. Yhdymme esitykseen.

 

Helsingissä 2015

allekirjoitus

Täytä yhdistyksenne nimi ja puheenjohtajan nimi sähköpostiviestin loppuun ja lähetä.