Keskiviikkon 22.2. klo 18 valtuuston kokouksessa keskustellaan ja päätetään KKPH!-valtuustoaloitteesta.

Odottelu on vaatinut suurta kärsivällisyyttä niin valtuutetuilta kuin meiltä kaikilta. Neljässä edellisessä kokouksessa KKPH!-aloite oli asialistalla, ja jäi muiden paljon keskustelua vaativien asioiden jalkoihin kokouksen tietojärjestelmässä ilmenneiden vaikeuksien lisäksi. Eilen valtuusto päätti pitää ylimääräisen kokouksen 22.2. Ensi viikon kokouksessa aloite on asialistalla asiana nro 7.

Tässä kokouksen asialista:

http://www.hel.fi/www/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/kaupunginvaltuusto/esityslistat/asiakirja?year=2017&ls=11&doc=Kanslia_2017-02-22_Kvsto_4_El

TULE 22.2. TEKEMÄÄN KKPH!-HISTORIAA! LEHTERILLE JOUKKOVOIMAA!
Tervetuloa seuraamaan valtuustosalin lehteriltä keskustelua ja päätöksentekoa asiassa. Valtuustosalin lehterin sisäänkäynti on osoitteesta Sofiankatu 3 (sisäpihalta sisään). Kokousta voi myös seurata internetissä Helsinki-kanavalla, http://www.helsinkikanava.fi/www/kanava/fi/sarjat/sarja?id=48

Jokaisessa aikaisemmassa kokouksessa lehterillä on ollut sitkeä joukko KKPH!-läisiä. Sillä on oikeasti vaikutusta, kun periksi ei anneta.

Valtuuston enemmistön hyväksyessä valtuustoaloitteen alkaa perustamissuunnitelman valmistelu. Ensimmäinen vaihe on kaupunginhallituksen toimeenpanopäätöksen tekeminen. Siinä määritellään esim. mikä taho vastaa suunnitelman valmistelusta. Meidän on tärkeää vaikuttaa jo tähän vaiheeseen.

Nähdään valtuustosalin lehterillä keskiviikkona 22.2. klo 18 alkaen ja sitä ennen Cafe Engelissä viimeistään klo 17.30. Peukalot pystyyn kokousta varten. Laitamme tunnelmia kokouksesta reaaliajassa FB-ryhmään Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin!